Parhaat Ruokablogit

Beach house kitchen

MUSTANG ON SAVUSTAJAN UNELMA

10 Marraskuu 2017

Yhteistyössä Tammer-Tukun kanssa Minä kasvoin Järvi-Suomessa, jossa savukala oli viikoittaista voimaruokaa! Savulohi oli suurinta herkkuani lapsena ja muistan syöneeni lapsuuden laivamatkoilla buffeteista pelkkää savulohta. En ole eläessäni omistanut savustinta, nyt sellaisen testaamiseen tarjoutui tilaisuus Tammer-Tukun yhteistyön muodossa. 90-luvulla markkinoille tuli uuneihin sopivia savustuspusseja, mutta niillä sai savuaromin aika voimakkaasti leijumaan myös silloiseen opiskelijakämppään. Eli se kokeilu jäi lyhyeksi.

Lue koko juttu täältä »

Beach house kitchen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »