Parhaat Ruokablogit

Beach house kitchen

Lohipannari toimii alkupalana ja brunssin pääosassa!

8 Marraskuu 2018

Viikonlopulta jäi kylmäsavulohta ja koska olimme jo tarjonneet lohipastaa ja -piirasta vieraille, oli keksittävä jotakin muuta lohen jatkojalostukseen! Olen ollut kovin ihastunut kasvispannariin, johon saa sen kilon kasviksia upotettua huomaamatta, joten nyt meni samasta taikinasta “lohellinen” versio testiin! Niin hyväähän siitä lohipannarista tuli, että vasta viimeisistä jäljelle jääneistä palasista ehdin ottaa pari valokuvaa. Koko pellillisestä saa aika kivoja alkupaloja pikkujouluihin..

Fisua, kalaa, fiskiä

Lue koko juttu täältä »

Beach house kitchen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »