Parhaat Ruokablogit

Beach house kitchen

LEMPEÄ KELTAJUURIKEITTO

5 Maaliskuu 2017

Keltajuuri tuli keittiööni juuressipsien muodossa ja nyt tästä juureksesta valmistui lempeän kermainen keitto, joka sopisi iloisen väriseksi alkuruoaksi keväiselle aterialle. Keltajuuri vaatii pitkän kypsennysajan, ensi paahdoin kokonaisina tunnin uunissa ja sitten keitossa kypsentyen puolisen tuntia. Makuhelmenä keitossa on nokare homejuustoa, vuohenjuustokin voisi toimia mainiosti. Keltaisesta keitosta hiipikin mieleeni jo kevät ja pääsiäinen, jota juhlitaan huhtikuun puolessa välissä. Uusimmasta HerkkuLeivonta- lehdestä muuten löytyy.

Lue koko juttu täältä »

Beach house kitchen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »