Beach house kitchen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Beach house kitchen
LISÄÄ KASVIKSIA RUOKAVALIOON – MELKEIN HUOMAAMATTA!
5 Maaliskuu 2017
Keltajuuri tuli keittiööni juuressipsien muodossa ja nyt tästä juureksesta valmistui lempeän kermainen keitto, joka sopisi iloisen väriseksi alkuruoaksi keväiselle aterialle. Keltajuuri vaatii pitkän kypsennysajan, ensi paahdoin kokonaisina tunnin uunissa ja sitten keitossa kypsentyen puolisen tuntia. Makuhelmenä keitossa on nokare homejuustoa, vuohenjuustokin voisi toimia mainiosti. Keltaisesta keitosta hiipikin mieleeni jo kevät ja pääsiäinen, jota juhlitaan huhtikuun puolessa välissä. Uusimmasta HerkkuLeivonta- lehdestä muuten löytyy.
Beach house kitchen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien