Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Lokakuu 2025
4. 9/5 - (42 votes) Punajuuren ja paprikan liitto tekee tästä keitosta todellisen makuelämyksen. Sen syvä, täyteläinen maku syntyy yksinkertaisista raaka-aineista, jotka vain pilkotaan kattilaan, keitetään pehmeiksi ja soseutetaan samettiseksi. Viimeistele keitto murustetulla fetalla ja nauti kuumana lohturuokana tai viilennä se ja tarjoa raikkaana kylmäkeittona – toimii molemmin tavoin! Välimeren punajuuri-paprikakeitto murustetulla fetalla (noin 6-8 hlölle) 3 kpl punaisia paprikoita 4 kpl punajuuria 1 prk (350g) paahdettuja paprikoita 1 l kylmää vettä 4 rkl kasvisfondia ½ dl punaviinietikkaa 1 tl rouhittua mustapippuria 1 tl kuivattua salviaa suolaa 200 g fetaa Punajuuren ja paprikan liitto tekee keitosta todellisen makuelämyksen Pese...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien