Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
11 Toukokuu 2019
Parsa on ikivanha lääkekasvi, mutta vielä varmempi kevään merkki. Parsan kanssa tarjoillaan paahdettua tonnikalaa ja syntisen hyvää limehollandaisekastiketta, jonka tekemisessä ei voita säästellä. 4 kpl tonnikalafileepihvi (n. 150 g/hlö) 1 kpl vihreitä parsanippu 1 kpl parsanippu 1 kpl lime 3 rkl valkoviinietikkaa 1 kpl salottisipuli ½ tl valkopippuria rouhittuna 4 kpl kananmunan keltuaisia 100 g voita kirkastettuna 100 g voita, kuutioituna oliiviöljyä paistamiseen valkopippuria rouhittuna suolaa Leikkaa salottisipuli pienen pieniksi kuutioiksi. Laita sipulikuutiot, limen raastettu kuori, pippuri sekä viinietikka paksupohjaiseen kasariin ja keitä seosta kasaan kolmasosaan alkuperäisestä.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien