Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Teerenrintaa ja portviinikastiketta

23 Maaliskuu 2024

4. 9/5 - (19 votes) Teeri on yksi upeimmista riistalinnuistamme. Teeri tarjotaan aina roseena, sillä kypsäksi paistetusta rintafileestä tulee sitkeää, maku voimistuu ja muuttuu maksamaiseksi. Pitkään keitetty portviinikastike ja uuniporkkanat kruunaavat makunautinnon. Teerenrintaa, portviinikastiketta ja uuniporkkanoita (4 hlölle) 2 kpl teeren rintalasta (tai 4 kpl rintafileitä) 2 tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria voita paistamiseen 3 dl Portviiniä 2 dl punaviiniä 5 dl suolatonta lihalientä (esim.

juhlat Liha liharuoka nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »