Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Suolainen cheddar-lohi-kurpitsapiirakka

31 Lokakuu 2019

Syksy ja talvi ovat parasta kurpitsakautta. Upean makuinen rukiinen cheddar-lohi-kurpitsapiirakka sopii mainiosti lounaaksi, iltapalaksi tai illanistujaisiin. Jukolan juuston Suomen parhaan cheddarin palkinnonkin saanut mustapippuricheddar antaa kurpitsapiirakalle suuta hivelevän täyteläisyyden. Taikina: ½ dl kylmää vettä 3 dl ruisjauhoja 1 dl erikoisvehnäjauhoja ½ tl suolaa 125 g voita 50 g raastettua Jukolan mustapippuricheddaria Piirakan täyte: 1 kg myskikurpitsa 1 kpl iso sipuli 200 g kylmäsavulohi 150 g Jukolan juuston aito mustapippuricheddar 2 dl kuohukerma 1 kpl kananmuna 1 tl rouhittua mustapippuri 1-2 tl suolaa nokare voita paistamiseen Mittaa jauhot, cheddarraaste (50g) ja suola kulhoon. Lisää jääkaappikylmä voi pieninä...

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka kasvisruoka leivonta nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit Ruoka & viini Treffiruoka

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »