Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Raparperimehu

31 Heinäkuu 2018

Raparperi on ollut jo vuosikausia tietynlainen murheenkryyni vanhempieni takapihalla. Vanha ja hoitamatta ollut raparperi voi hyvin ja kasvaa joka vuosi hieman entistä suuremmaksi. Muutamia vuosia sitten pakastin raparperia ja tein kiisseliä lapsille ja leivoin toisinaan piirakkaa. Joka vuosi raparperia jäi enemmän ja enemmän pakastimeen tähteeksi, josta vanhat raparperit tuli keiteltyä mansikan kanssa hilloksi uusien tieltä. Tänä vuonna pakastinta raivaillessani totesin, että ei enää raparperia pakastimeen, eikä yhtään lisää hillopurkkeja kylmiöön.

juomat Raparperi

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »