Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Höyryävä nuudelikeitto

22 Huhtikuu 2021

Sunnuntairuokaa WoW-keittokirjasta – pitkästä aikaa! Ruoka oli herkullista ja täynnä vahvoja ja hyvin tasapainotettuja makuja, mihin olemme tästä keittokirjasta kokkaillessamme tottuneetkin. Kirjan ohjeessa ruokaan oli käytetty lampaan lihaa ja vuohen maitoa, mutta päätimme hieman oikaista ja käyttää naudan lihaa ja kermaa. Naudan minuuttilastuja, joista ruuan suunnittelimme tekevämme, ei kaupassa kuitenkaan ollut ja piti taas hieman säveltää ja valita possua. Lopputulos oli possullakin todella hyvä ja totesimme, että tähän käy aivan yhtä hyvin liha kuin liha – ja miksi ei vaikka lohikin, mutta se täytyy laittaa ruokaan vasta aivan loppuvaiheessa, kun liemi, mausteet ja kasvikset ovat valmiit.

broileri keitot naudanliha nuudeli Pähkinät Sianliha

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »