Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Gribiche-kastike

17 Kesäkuu 2019

Kanamunakastike on kuulunut lapsuuteni ruokapöytään ja erityisesti muistan, että paksua valkoista kastiketta syötiin makaronien ja verilettujen kanssa. Tätä yhdistelmää olen muutaman kerran tehnyt aikuisenakin ja aivan yhtä herkullista se on ollut silloinkin! Nyt eteeni sattui erilainen kanamunapohjainen kastike, joka oli täynnä makuja, jotka eivät kuulu siihen kanamunakastikkeeseen, johon olen tottunut. Valkoisen värin sijasta tämä kastike oli vihreää ja kermaisen täyteläisyyden korvasi raikkaan hapokas maku. Vahvat makut suorastaan purskahtivat suussa.

kananmuna Kastikkeet

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »