Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Anun keittiössä
                Toscanan broileri
                
            
        
        
    21 Tammikuu 2024
Jääkaapista oli paprikamajoneesi loppu, joten oli aika taas kokeilla tehdä sitä itse. Yhdistelin tässä paria eri ohjetta. Tärkeää on ennen aloittamista, että kaikki aineet ovat huoneenlämpöisiä. 1 prk paprikasuikaleita etikkaliemessä (330/165g) 2 kananmunaa 1 tl suolaa 2 tl dijonsinappia 2 tl valkoviinietikkaa 1 maustemitta cayennepippuria 4 dl rypsiöljyä savupaprikajauhetta Valuta paprikat ja soseuta ne sauvasekoittimella. Riko kananmunat sauvasekoittimen kapeaan korkeaan kulhoon.
Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien