Parhaat Ruokablogit

Annin Uunissa

Suomi100 Mustikka-Marenkisuukot

28 Marraskuu 2017

Suomi100 Mustikka-Marenkisuukot sopivat loistavasti Itsenäisyyspäivän tarjoilupöytään, eivätkä pelkästään värinsä, vaan myös makujensa puolesta. Marenkisuukot ovat täytettyjä marenkeja. Eli kahden marenkipuolikkaan väliin laitetaan täytettä ja marengit painetaan kevyesti yhteen. Suukkojen täytteeksi kelpaa melkein mikä vain hillosta marmeladiin ja suklaaseen. Tein Suomi100 marengit luotto-ohjeellani ja täytin valmiit marengit vaniljaisella voikreemillä ja mustikkahillolla.

itsenäisyyspäivä Marengit marenki mustikka

Lue koko juttu täältä »

Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »