Parhaat Ruokablogit

Annin Uunissa

Passionruudut

19 Huhtikuu 2022

Rakastan alkuvuoden sesonkeja ja raikkaita hedelmiä. Passionhedelmän sesonki alkaa olla jo lopuillaan, mutta vielä näitä ihanuuksia löytyy kauppojen hedelmähyllyiltä. Muistathan, että raikkaan makea passionhedelmä on parhaimmillaan kun sen kuori on ryppyinen. Mitä ryppyisempi, sen makeampi hedelmäliha. Näissä alunperin Unelmien Talo & koti -lehteen suunnittelemissani passionruuduissa intensiivinen aromi yhdistyy mehevään kakkupohjaan (jota ei vatkata) ja silkinpehmeään mascarponevaahtoon.

Leivokset leivonta Makeat piirakat Nopeat ja helpot pääsiäinen Passionhedelmä

Lue koko juttu täältä »

Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »