Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
14 Lokakuu 2025
*mainos Viinimaa Open lasagne eli suomeksi avoin lasagne on moderni ja kevyempi versio perinteisestä lasagnesta. Nimi viittaa siihen, että ruoka ei ole paistettu uunissa, vaan lasagnelevyt ja täytteet kootaan avonaiseksi annokseksi lautaselle ja tarjoillaan heti. Mielestäni Open Lasagne eli avolasagne ilman uunia on helppo ja nopea, mutta samalla myös enemmän ”fine dining” tyyppinen annoosa, jossa klassinen ruoka esitetään uudella tavalla. Ideana on tuoda lasagnen maut: pastalevyt, tomaatti- tai juustokastike, liha- tai kasvikset esiin selkeämmin ja raikkaammin. Mun avolasagneen tulee ricottakreemiä, paahdettuja tomaatteja, paistettuja suppilovahveroita, rucolaa, parmesanjuustoa ja mausteita oman maun mukaan.
Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien