Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Annin Uunissa
Mustikka Mojito (myös alkoholiton)
1 Elokuu 2025
MUSTIKKA-CROSTATA – Italialainen aamiaisherkku, johon ihastuin aikoinaan Gardajärvellä Tämä ohje on minulle erityinen. Se muistuttaa mua yhdestä mun lempipaikasta, Gardajärvi, Salo – paikka missä menin myös naimisiin. Aamiaisella oli tarjolla aina mureaa, hotellin keittiössä leivottua crostataa – mustikkahillolla täytettyä italialaista piirakkaa, joka vei sydämeni heti ensimaistamisella. Siinä oli jotain niin yksinkertaista ja silti täydellistä: murea ja maukas pohja, jonka päällä makean syvä mustikkahillo suli suussa. Siitä lähtien tämä crostata on ollut minulle yksi rakkaimmista leivonnaisista.
Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien