Parhaat Ruokablogit

Annin Uunissa

Kirpeät Puolukkavaahtokarkit

13 Joulukuu 2022

Kaupallinen yhteistyö Dansukker/Suomen Sokeri Itse tehdyt vaahtokarkit ovat unelman pehmeitä, makeita, kuohkeita, ne sulavat suuhun ja ne ovat niin paljon parempia kuin kaupasta ostetut! Olkoon nämä syitä, miksi niitä kannattaa valmistaa itse. Rakastin lapsena vaahtokarkkeja. Etenkin sellaisia pehmeitä, värikkäitä ja kierteellä olevia, jonka pinta oli ihanan sileä, ei sokerilla kuorrutettu. Sileä pinta on peräisin vaahtokarkkijauheesta, joka sisältää maissitärkkelystä.

Joulu karkit Makeiset puolukka Syötävät lahjat Vaahtokarkki Yhteistyö Yhteistyöt

Lue koko juttu täältä »

Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »