Parhaat Ruokablogit

Annin Uunissa

Helpot Churrot & kaksi ihanaa dippiä

21 Huhtikuu 2020

Kaupallinen yhteistyö Dansukker Churrot eli espanjalaiset munkkitangot tehdään pikataikinasta, jonka sekoittamiseen menee vain muutamia minuutteja. Maussa ne eivät häviä oikeille munkeille, jos muistat nauttia ne heti paiston jälkeen vielä lämpiminä. Churrot pyöräytetään kanelisokerissa paiston jälkeen ja makua lisäävät myös ihanat dipit, joihin tangot kastetaan. Minä tein dipit tällä kertaa mangosta ja tulisesta suklaasta! Nämä maukkaat churrot leivotaan torstaina klo 18.

leivonta Mehut ja muut juomat Munkit Pullat sima Vappu Yhteistyö Yhteistyöt Leivontaohjelma

Lue koko juttu täältä »

Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »