Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Yhden padan ateria – haudutettu possunlapa

6 Tammikuu 2020

Vastaavasti kun olen tehnyt yhden pellin aterioita broilerin nuijista, näin lähikaupassani tarjouksessa possunlavan, joten pitihän siitäkin kokeilla yhden astian ateriaa. Näin yleisesti suomessa ja itäblokissa, pitkään haudettuja ruokia on jo kauvan arvostettu. Kaikille tuttu karjalanpaisti on myös samalla tapaan haudutettu ruoka vaikka paisti nimessä kummittelee. Kokonaiset mausteet kunniaan? erityisesti kokolihoja kypsentäessä, kokonaisista mausteista irtoa makua paljon tasaisempaan lopputulokseen kuin jauhetuista… Artikkeli Yhden padan ateria – haudutettu possunlapa julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.

Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »