Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Uusi laatutuotesarja Paladin | Raikas vinegrette

5 Huhtikuu 2018

Kaupallinen yhteistyö: Poppamies Usein happaman maun merkitys arkiruoanlaitossa unohtuu. Kuitenkin hapan on osa täyteläistä makupalettia ja ilman sitä on vaikea saada tasapainoista ja syvää makua ruokaan. Yleensä viimeistelenkin aterian jollakin hapolla, sitruunan tai limen mehulla tai etikalla. Suomessa käytetyin etikka on väkiviinaetikka ja se on omalla tavallaan poikkeuksellinen etikka johtuen runsaasta 10 % happopitoisuudestaan. Helpommin käytettävät etikat sisältävät happoa yleensä… Artikkeli Uusi laatutuotesarja Paladin | Raikas vinegrette julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.

kastike kasvisruoka Lisuke Mauste Reseptit salaatti

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »