Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Suomalaista porsasta Hong Kongin Michelin-ravintolassa

31 Toukokuu 2018

Kelpaako suomalainen rypsipossu ulkomaillekin? Kyllä vain, ja jopa niin kauas kuin Kiinaan! HKScanin järjestämässä tapahtumassa kokki Cheng Kam Fu Hong Kongista kertoi, että suomalaisella ja kiinalaisella lihalla on selkeä ero ja sen ovat huomanneet myös kiinalaiset laatutietoiset kuluttajat. Cheng Kam Fun yhden Michelin tähden ravintolassa Hong Kongissa käytetään nimenomaan suomalaista HK:n rypsiporsasta. Tapahtumassa täällä Helsingissä pääsimme maistamaan Cheng Kam Fun valmistamaa… Artikkeli Suomalaista porsasta Hong Kongin Michelin-ravintolassa julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.

Liha Lisuke lounas Päivällinen Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »