Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Savubroileri-sandwitch | Laatua leipomosta

8 Maaliskuu 2018

Leivällä on erityinen paikka sydämessäni – onhan tuoreessa, tuoksuvassa leivässä jotain aivan vastustamatonta! Leivän leipomisessa on myös oma taikansa. Kun saa pidettyä juuren hengissä, kasvatettua sitä ja leivottua siitä rapeakuorisen, täydellisen leivän, on onnistumisen tunne taattu. Työvaiheita priiman leivän leipomisessa on tosin valitettavasti paljon ja se vie aikaa. Siksi en pane lainkaan pahakseni, jos joskus saan käsiini laadukasta leipomon leipää.

leipä Lisuke Reseptit välipala

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »