Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Paahdetut ruusukaalit uunissa

25 Tammikuu 2018

Tällä kertaan haastan monien inhokkivihanneksen, eli ruusukaalin. Ruusukaali ei ole ehkä helpoimmasta päästä, mutta oikein valmistettuna se voi muuttaa käsityksesi koko kaalista. Ruusukaali on varsinkin kesäisin raikkaan makuinen ja yksitellen irroteltuna lehdetkin voidaan nauttia raakana. Tähän ei kuitenkaan minulla riitä kärsivällisyys, joten valmistin jotain simppeliä mutta hyvää. Kun ruusukaalit paahtaa uunissa hyvien makujen kanssa, niistä pääsevät parhaat puolet esiin.

Mauste Reseptit ruoanlaitto Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »