Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Kotiruoka maailman toiseltapuolen – naanleipä ja korianteri chutney

13 Marraskuu 2019

Luulempa että useimmat meistä tuntee sen pullavan herkullisen naanleivän, jota saa useinmiten intialaisista tai nepalilaisista ravintoloista. Kun tarkastellaan tätä leipää lähempää, on sen valmistus aika teknistä ja vaativaa. Samoin Tandoori uuni on aika must ellei keksi oleva tekijä kyseessä. Kyselin isältäni ajatusta, miten kananttaisi tehdä naanleipää kotosalla ja siihen tuli yksinkertainen vastaus, tarvitset kaksi pannua. Samoin taikinan optimaalinen rakennne kriittinen… Artikkeli Kotiruoka maailman toiseltapuolen – naanleipä ja korianteri chutney julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.

kasvisruokaa leivonta Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »