Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Kesäinen kaalikeitto

21 Heinäkuu 2019

Kaali mielletään yleensä syksyn ja talven raaka-aineeksi, mutta itse pidän siitä juuri kesällä. Erityisesti, kun kyse on pehmeästä ja nopeasti kypsyvästä varhaiskaalista. Varhaiskaali on siitä mielenkiintoinen, että sitä voi syödä raakanakin, kun taas monet kaalilajit eivät sellaisenaan ole hyviä. Kuitenkin esimerkiski grillatessa tai savustaessa, varhaiskaalinkin maku muuttuu eri käyttötarkoituksiin sopivaksi. Tällä kertaa en käytä kumpaakaan aiemmin mainittua kypsennysmenetelmää, vaan nyt… Artikkeli Kesäinen kaalikeitto julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.

Keitto Kesä Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »