Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Avokado-ranskanleipä | Täydellisyyttä hipomassa

8 Joulukuu 2018

Ensimmäinen kerta, kun törmäsiin avokadoon raaka-aineena, oli varmaan 12 vuotiaana, kun selaisin kirjastosta lainaamaani kasvisruokakirjaa. Ammattikouluaikana, avokado oli yhä vielä erittäin harvinainen eikä Amerikoista ollut vielä levinnyt trendi Suomeen. Myöhemmin avokadosta on kuitenkin tullut monelle suomalaisellekin ihan perusraaka-aine ja kaupasta osataan valikoida tarkoin oikean kypsyiset avokadot ostoskoriin. Olen kokeillut avokadoa monen tyyppisessä kotiruuassa, mutta yhdeksi suosikiksi on tullut trendikäs avokado… Artikkeli Avokado-ranskanleipä | Täydellisyyttä hipomassa julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.

aamupala kasvisruoka Reseptit Vegaaninen Videot

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »