Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Arkinen papu-bolognese ja pin-up olutta

7 Maaliskuu 2018

Helppo arkiruoka syntyy jauheliha-papukastikkeesta sekä kvinoasta. Tuntuu ainakin näin tosi simppeliltä, mutta en ole syönyt kyllä vähään aikaan mitään vastaavaa. Kvinoa sopii aivan loistavasti myös liharuokien lisäkkeeksi. Tässä käytin SunSpeltin kotimaista kvinoaa, joka hiukan puuroutuu keitettäessä, mutta tarpeeksi niukalla vedellä keitettynä, siitä saa melkein kuin polentaa rakenteeltaan. Jauhelihasta ja pavustuista tehty papu-bolognese voi tuntua varsin tavalliselta, mutta itse asiassa kokonaisuudesta… Artikkeli Arkinen papu-bolognese ja pin-up olutta julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.

Liha Lisuke Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »