Parhaat Ruokablogit

:: Piparipulla ::

Takkamakkara

14 Tammikuu 2024

Kiitos kylmien kelien, olemme lämmittäneet takkaa varsin ahkerasti, joten tarjoutui mahdollisuus kokeilla ja kokata perisuomalaista takkamakkaraa! En yleensä pidä makkarasta, mutta tämä oli vallan maukasta. Laitoimme juustoa makkaroiden väliin jo paistovaiheessa mutta ne sulivat ja liimautuivat alumiinifolioon 😅 Ainekset (2 annosta): 1 pkt takkalenkkiä juusto Ohjeet: Kuori lenkit ja kääräise ne alumiinifolioon kahteen kertaan. Asettaa takkaan punahehkuiselle hiillokselle n. 15-20 minuutiksi.

Juusto Liha resepti ruoka Suomi talvi

Lue koko juttu täältä »

:: Piparipulla :: on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Maaliskuuta 2023 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »