Parhaat Ruokablogit

Urbaani vegenda

Vegaaniset laskiaispullat

28 Tammikuu 2021

Perinteiset laskiaispullat onnistuvat helposti vegaanisena. Näissä pullissa on runsaasti makua sekä pumpulinpehmeä ja kuohkea rakenne, omaan makuuni siis juuri täydelliset laskiaispullat! Pari vinkkiä hyvien pullien leipomiseen: - Olen oppinut, että pitkä ensikohotus ei ole tärkeä, toisin kuin viimeinen kohotus. Anna taikinan levätä vaivaamisen jälkeen 10-15 minuuttia, ennen kuin alat muotoilemaan siitä pullia. Kun taikina on pyöritelty pulliksi, annan niiden kohota rauhassa paistovalmiiksi, älä kiirehdi niitä uuniin.

laskiainen Pullat valitut palat

Lue koko juttu täältä »

Urbaani vegenda on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »