Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi
Kikherne-pinaattimuhennos
21 Toukokuu 2019
Sitruunaposset eli sitruunavanukas on vaivaton ja helppo jälkiruoka, joka valmistuu vain muutamaa raaka-ainetta käyttäen. Tarvitset: 2 dl kuohukermaa 0,75 d sokeria ripaus aitovaniljaa 0,5 dl sitruunamehua Koristeluun: tuoreita mustikoita ja vadelmia kuivattuja syötäviä kukkasia Valmistusohje: Kaada kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna seos poreilevaksi, ja anna sen kiehua muutaman minuutin ajan. Ota kattila liedeltä ja sekoita n. 1 rkl kermaseosta sitruunamehun joukkoon.
Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien