Parhaat Ruokablogit

Satu Koivisto

Raparperihillo: lempimauste ja muut kikat. Tee nyt, käytä koko kesä!

30 Toukokuu 2021

Raparperihillo on täällä, mikä tarkoittaa sitä, että ihan justiinsa on k e s ä. Anna kun selitän. Raparperihillon keittäminen on kuulunut vuosia alkukesän rutiineihini jo kauan aikaa ennen oman mökin hankkimista. Se on kiva tapa hyödyntää usein isoa satoa ja saada alkukesään itse tehtyä, purkitettua ylellisyyttä. Raparperihillo on ihanaa juustojen kanssa, mutta maustan sillä usein kesäkakkujen täytteen.

Hillot Raparperi Reseptit satokausi sesonki

Lue koko juttu täältä »

Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »