Parhaat Ruokablogit

Ruoantuoksu

Paistetut naudan ulkofileepihvit ja basilika-parmesaanikastike

11 Lokakuu 2025

Naudan ulkofileepihvit ovat perheessämme yhä harvinaisempaa herkkua. Kun teen niitä, panostan laadukkaaseen raaka-aineeseen ja tarjoiluun, en määrään. Ostan yleensä kaksi pihviä, paistan ne parhaan kykyni mukaan ja leikkaan tarjolle siivuina. Maustan naudan ulkofileepihvit suolalla, mustapippurilla ja miedosti chilijauheella jo ennen paistamista. Pihvin pinnan pitää ruskistua reippaasti, jotta maku on paras mahdollinen, joten laitan ne aina kuumalle pannulle.

juhlat Liharuoat naudanliha Pääruoat pihvit vihreä pesto naudanfilee

Lue koko juttu täältä »

Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »