Parhaat Ruokablogit

RAKKAUDESTA RUOKAAN

Hunaja-sitruunalohi

13 Marraskuu 2019

Lohi on meillä suosituin kala mitä syödään ainakin kerran viikossa (enemmän pitäisi) tämän lohen maustoin sitruunaöljyllä ja hunajalla. Tuo sitruunaöljy antaa mielestäni kiasti makua ruokiin SITRUUNA-HUNAJALOHI Paloittele lohifile sivele lohipaloille sitruunaöljyä Mausta valkopippurilla,suolalla,paprikajauheella Lisää joukkoon sipulisilppua 1 prk ruokakermaa Lado kalapalat uunivuokaan,lisää sipuli ja ruokakerma. Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Lue koko juttu täältä »

RAKKAUDESTA RUOKAAN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »