Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Raparperipiirakka kauramuruseoksella

4 Marraskuu 2021

Tämä raparperipiirakkaversio jää kyllä itsellä vakikäyttöön. Ohje ei ole oikein mistään, vaan olen yhdistellyt eri ohjeita ja muokannut niitä oman maun mukaiseksi. Raparperin tilalla voi makua antavana aineena käyttää myös omenaa tai marjoja. Raparperipiirakka kauramuruseoksella (pellillinen, mulla oli pellin koko 34x37 cm ja tuli ihan hyvän paksu piirakka kts kuva) Taikina 4 kananmunaa 3 - 4 dl sokeria (minä laitan meillä vaan 3 dl, koska ei tykätä kauhean makeasta. ) 2 dl kermaa (laitoin ruokakermaa, arkipiirakassa tämänkin määrän voi korvata maidolla) 2 dl maitoa 2 dl voisulaa 2 tl kardemummaa ½ tl suolaa 5 tl leivinjauhetta 8 dl vehnäjauhoja Raakan taikinan päälle paloiteltua raparperiä 8-10 dl (jos pakaste, laita jäisenä) Muruseos...

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »