Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Lihapata (naudan punaviinipaistista) ja pannulla paistetut valkosipuliporkkanat

12 Helmikuu 2018

Kauppareissulla huomasin tällaista naudan punaviinipaistia olevan kaupan. Kokonaisena paistinahan tämä on tarkoitettu kypsennettävän ja siihen löytyykin ohje pakkauksen takaosasta, mutta meillä tulee paremmin syötyä padan tyyppiset ruokalajit. Yllä olevien kuvien jäälkeen ruokaan laitettiin vieläkunnon loraus punaviiniä, joten lopullinen ulkonäkö oli parempi mitä kuvissa. Liha on punaviinillä ja yrteillä mausettua naudan paahtopaistia, eli todella mureaa ruhonosaa. Lihapadan väri olisi ollut houkuttelevampi, jos olisin laittanut siihen jotain tomaattista (tomaattimurska/paseerattu tomaatti/tomaattipyre), mutta söimme edellisenä päivänä punaist atomaattista siskonmakkarakeittoa, joten en halunnut taasen tehdä tomaattista ruokaa.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »