Parhaat Ruokablogit

Kulinarismia mahan täydeltä

Naudan paisti sous vide ja musta valkosipuli-punaviinikastike

14 Marraskuu 2018

Olen jo monta vuotta toivonut, että joskus vielä onnistun tekemään sitä täydellisen mureaa lihaa. Lihan mureuteen voi toki vaikuttaa monella asialla, mutta ihan sitä mureinta en ole kuitenkaan onnistunut saamaan. Paitsi nyt! Kaikki lähti liikenteeseen siitä kun sain mieheltäni viime jouluna lahjaksi sous vide- ja vakuumikoneet (huom! mulla on maailman paras mies!

hitaasti valmistettua musta valkosipuli naudan paisti punaviinikastike sous vide

Lue koko juttu täältä »

Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »