Parhaat Ruokablogit

Kikattavat munakoisot

Paras pizzapohja!

18 Tammikuu 2019

Olen jo vuosia käyttänyt vaivaamatonta taikinaa (no-knead dough) pizzapohjana, koska siihen tulee erinomainen maku ja sitko – nimensä mukaisesti vaivaamatta! Tästä taikinasta pystyy leipomaan helposti ohuen pohjan, joka paistuu uunissa ihanan rapeaksi. Ainoa ”huono” puoli taikinassa on, että se vaatii noin vuorokauden tekeytymisen, joten extempore-pizza ei tällä ohjeella onnistu. Toisaalta tekeminen vie vain muutaman minuutin ja taikina valmistuu sen jälkeen itsekseen. Taikina säilyy kylmässä muutaman päivän ja siitä voi leipoa myös maukkaita ja rapeakuorisia sämpylöitä.

pizza Suolaiset leivonnaiset Vegaaniset

Lue koko juttu täältä »

Kikattavat munakoisot on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Marraskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »