Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
11 Marraskuu 2017
Huomenna vietetään isänpäivää ja makeana tarjottavana teen tämän Salted caramel cheesecaken ja suolaiseksi tein ensimmäistä kertaa tällaista Toast skagen- tyyppistä hyydytettyä, suolaista kakkua. Tämä kakku sopii hyvin myös jouluna tarjottavaksi. Ihana herkku 💓 Pohja: 1/2pkt Realia (tai vaikkapa Maalahden limppua) 50g voita Täyte: 2dl vispikermaa 1rs (200g) katkaraputuorejuustoa 1rs (180g) piparjuurituorejuustoa 200g kirjolohen mäiä 200g katkarapuja 1 punasipuli 1/2 nippua tilliä sitruunamehua ja sitruunan raastettua kuorta sitruunapippuria suolaa sinappia 5 liivatetta 1. Hienonna leivät tehosekoittimessa, tai veitsellä karkeaksi muruksi. Sulata voi.
Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien