Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Nyt niitä gnoccheja – Henkan Italia-kirjan neuvoin

17 Toukokuu 2025

Minulla oli tässä pari päivää sitten ongelma, en meinannut osata päättää söisimmekö pastaa vai gnoccheja, silloin pasta voitti. Nyt oli sitten gnocchien vuoro. Olin ottanut kuvan Henkan Italia-kirjan sivusta ja siitä lunttasin miten ruoka tehdään. Ei tarvinut koko kirjaa kuskata Ranskaan asti. Gnocchit pancetan ja herneiden kera 500 g pakkaus valmiina perunagnoccheja vettä gnocchien keittämiseen 1 rkl voita 50 g pancettaa kuutioiksi leikattuna 1 pieni uuden sadon sipuli 1 tl valkosipulimurskaa 1,5 dl pakasteherneitä tuoretta persiljaa (minttua oli ohjeessa mutta sitä miellä ei ollut) raastettua parmesaania 1 rkl oliiviöljyä suolaa ja pippuria Otin herneet pakastimesta kuppiin odottamaan.

Giro d'Italia gnocchit helpot herneet Italia nopeat pancetta puolivalmiit CampaAdria retkikeittiö mobilekitchen pakasteherne mobilecooking perunagnocchit

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »