Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Chorizopasta

25 Elokuu 2025

Mikäpä olisi varmempi merkki espanjalaisuudesta kuin chorizo? Ainakin minulle se kelpaa, tänään tein erittäin nopean ja helpon pasta-aterian, johon sattumoisin sain käytettyä useamman retkiruoka-aineksen loppuun. Kotoa asti oli mukana pätkä chorizoa, edellisreissulta pastapussin pohjat ja toiselta pasta-aterialta tällä reissulla puolikas purkki tomaattista pastakastiketta. Tässä ei tarvita kuin vähän aikaa ja syömisen jälkeen kunnolla kuumaa vettä tiskaukseen. Chorizopastaa kahdelle noin 150 g kuivapastaa vettä + suolaa keittämiseen 15 cm pätkä chorizoa puolikas lasitölkki tomaattista pastakastiketta (noin 2 dl) 1 dl punaviiniä pippuria basilikaa parmesaania Viritimme keittiön ulos CampaAdrian viereen, toiselle kaasukeittimelle pastavesi...

basilika chorizo Espanja helpot La Vuelta nopeat pasta puolivalmiit tomaattikastike

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »