CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
25 Elokuu 2025
Mikäpä olisi varmempi merkki espanjalaisuudesta kuin chorizo? Ainakin minulle se kelpaa, tänään tein erittäin nopean ja helpon pasta-aterian, johon sattumoisin sain käytettyä useamman retkiruoka-aineksen loppuun. Kotoa asti oli mukana pätkä chorizoa, edellisreissulta pastapussin pohjat ja toiselta pasta-aterialta tällä reissulla puolikas purkki tomaattista pastakastiketta. Tässä ei tarvita kuin vähän aikaa ja syömisen jälkeen kunnolla kuumaa vettä tiskaukseen. Chorizopastaa kahdelle noin 150 g kuivapastaa vettä + suolaa keittämiseen 15 cm pätkä chorizoa puolikas lasitölkki tomaattista pastakastiketta (noin 2 dl) 1 dl punaviiniä pippuria basilikaa parmesaania Viritimme keittiön ulos CampaAdrian viereen, toiselle kaasukeittimelle pastavesi...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien