Parhaat Ruokablogit

Kulinaari-ruokablogi

Paholaisen munat eli Devilled eggs

17 Huhtikuu 2021

Täytetyt kananmunanpuolikkaat on tunnettu jo roomalaisajoista alkaen. Paholaisen munat eli devilled eggs on sittemmin levinnyt erilaisina versioina eurooppalaisiin ja pohjois-amerikkalaisiin keittiöihin. Se on suosittu alkuruoka, mutta toimii myös joskus pääruoan lisukkeena. Täytetyt munanpuolikaat ovat helppo tarjottava juhlien noutopöytään, brunssille tai piknikille. Hyviä makuvariaatioita maailmalta: Pekoni-cheddar: raastettua cheddaria, paahdettua pekonia ja hunaja-sinappia BBQ: Sinappia, BBQ-kastiketta, viinietikkaa, valkosipulia, maustekurkkua ja persiljaa Caviar: Crème fraîchea, sitruunamehu, mäti ja tuore tilli Curry: jogurtti, currymauste, Tabasco ja sinappi Yrtti: sinappi, ruohosipuli, rakuuna, persilja ja paprika Pesto...

alkupala Brunssi juhannus juhlat kananmuna Nopeat ja helpot Nosto noutopöytä pääsiäinen Pikkusuolaiset piknik ruoka tonnikala Vappu täytetyt kananmunat devilled eggs

Lue koko juttu täältä »

Kulinaari-ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »