Parhaat Ruokablogit

KOTIGOURMEETA & ELÄMÄN HIUKKASIA

Rosmariinilla höystetyt myskikurpitsa-, peruna- ja porkkanatikut

14 Marraskuu 2017

Kodin hengetär on toipumassa pienestä operaatiosta ja tohtori kehotti syömään nyt kovasti kuitua jotta suoli herää nukutuksen aiheuttamasta horroksesta. Kokkailua haittaa kovat kivut joten mitään monimutkaista en jaksanut alkaa väsäämään kun tuo ukkelikin on töissä eikä ole puolestani kumartelemassa. Meillä kun tuota leipää ei juurikaan nyt syödä, on minun nyt saatava kuidut kasviksista. Katseltuani kaappieni valikoimaa, päätin yksinkertaisesti tehdä ranuja, mutten kuitenkaan pelkistä perunoista. Perunan lisäksi pilkoin ranuiksi myös myskikurpitsaa ja porkkanaa.

dippikastike Kastikkeet kasvisruuat kasvistikut kylmät kastikkeet lisukkeet aterialle ranskanperunat sormiruokaa

Lue koko juttu täältä »

KOTIGOURMEETA & ELÄMÄN HIUKKASIA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »