Parhaat Ruokablogit

Talvikki

Udon-misokeitto punakananmunan kanssa

25 Maaliskuu 2020

Materiaali kahdelle: 200 g udonnuudelia 7 siitakesientä 2 rkl misotahnaa 100 g paksoita 5 dl kasvislientä* 1 tl silputtu inkivääriä 1 sipuli 1 rkl seesamiöljyä 3 kevätsipulia ripaus suolaa ja pippuria 2 kiehuvaa punakananmunaa* Valmistus: Kuori ja pese sipuli ja kevätsipuli, sitten leikkaa sipuli kuudeksia osaksia. Kevätsipuli tulee sekä vihreät että valkoiset. Pilko niitä hienoksi. Pese paksoit ja sienet veteen huolellisesti. Paista pannuun sipulilla ja kevätsipulin valkoisella osalla ennen kuin sipuliviipaleet ovat pehmeää.

Keitto misotahna pääruuat punamuna udon

Lue koko juttu täältä »

Talvikki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 15 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »