Parhaat Ruokablogit

ku ite tekee

Sadonkorjuun aika

20 Syyskuu 2018

Olitpa sitten parveke viljelijä, palsta viljelijä, punainen tupa ja perunamaa tyyppinen viljelijä tai omavaraisuuteen tähtäävä hc-puutarhuri, niin kuin allekirjoittanut, niin sadonkorjuu on erityistä aikaa. Silloin voi ihan konkreettisesti nauttia työnsä tuloksista ja ihmetellä kättensä jälkeä. Niin kuin esimerkiksi sitä, että koko kauden paras sato tuli koristekurpitsasta. Jota kuitenkin istutin vain yhden siemen pussillisen, esikasvatin melko lyhyen aikaa ja tökkäsin sitten maahan. Se kasvoi niin valtavasti, että tappoi muita kasveja, kuten vesimelonin alleen.

Puutarhassa

Lue koko juttu täältä »

ku ite tekee on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »