Parhaat Ruokablogit

ku ite tekee

Hodarit italialaisittain valkosipulivoilla

26 Maaliskuu 2018

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ Snellman ja Suomen blogimedia Hodarit italialaisittain valkosipulivoilla on sellainen resepti, jonka mahtavuutta ei kokeilematta pysty ymmärtämään. Tuoreiden yrttien ja valkosipulin maustama rapea leipä, mukavan mausteinen nakkikastike, venyvä juusto ja raaka sipuli tuottavat kerrassaan yllättävän maku nautinnon. Meillä nuoriso rakastaa hodareita, itse pidän niistä silloin kun reseptissä on jokin juju. Itse tehtyjä soosseja tai jokin muu mielenkiintoinen twisti. Olen mukana Snellmanin nakkikeräilykamppanjanssa ja yhtenä ideana minulla oli kokeilla jotakin itselleni uutta tapaa toteuttaa hodarit.

ruoka suolaista Yhteistyössä

Lue koko juttu täältä »

ku ite tekee on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »