Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Sveitsinpihvi haudutuspadassa

14 Elokuu 2021

Amerikkalaisen Sarah Olsonin haudutuspata-aiheiselta Youtube-kanavalta löytyy tämäkin Swiss steak -resepti, josta sen julkaisija toteaa ruoan olevan heillä päin perinteinen ruoka. Samalla nimellä en suomalaisista resepteistä vastaavaa löytänyt ja meillä tutumpi sveitsinleike on taas ihan erilainen ruoka. n. 800 g naudan sisäpaisti (voit käyttää myös esim. palapaistilihoja) 40 g vehnäjauhoja 3/4 tl suolaa 1/4 tl mustapippuria 2 dl lihalientä 1 prk (400 g) kokonaisia kirsikkatomaatteja tomaattimehussa (älä valuta) 1,5 rkl Worcestershire kastike 1 pieni vihreä paprika, kuutioituna 1 tl sipulijauhetta (tai 1 sipuli, silputtuna) ½ tl valkosipulijauhetta Leikkaa naudan sisäpaisti reilun sentin paksuiksi viipaleiksi (puolitin kookkaimmat pihvit).

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »