Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Smetanalohi

10 Tammikuu 2021

900 g lohifilee 240 g smetanaa 4 dl maustekurkkua kuutioina 2 rkl sitruunamehua ½ punttia tilliä silputtuna 50 g mantelilastuja n. 2½ tl suolaa (osa kalan pinnalle, osa smetanasekoituksen joukkoon) Laita lohifilee voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele hieman suolaa fileen päälle. Pilko maustekurkut kuutioiksi ja silppua tilli. Sekota kulhossa smetana, maustekurkut, sitruunamehu, tilli, mantelilastut ja suola.

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »