Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kropsua eväänä
Mifu-italianpata
10 Tammikuu 2021
900 g lohifilee 240 g smetanaa 4 dl maustekurkkua kuutioina 2 rkl sitruunamehua ½ punttia tilliä silputtuna 50 g mantelilastuja n. 2½ tl suolaa (osa kalan pinnalle, osa smetanasekoituksen joukkoon) Laita lohifilee voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele hieman suolaa fileen päälle. Pilko maustekurkut kuutioiksi ja silppua tilli. Sekota kulhossa smetana, maustekurkut, sitruunamehu, tilli, mantelilastut ja suola.
Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien