Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Raparperi-riisipuuro

4 Heinäkuu 2021

30 astetta oli hellettä tänäänkin, lähdimmekin miehen kanssa Ideaparkiin viettämään aikaa ilmastoiduista tiloista nauttien. Iltapalaksi raparperi-riisipuuroa Mimmin keittiön reseptin pohjalta. Puuro sopi oikein hyvin tarjottavaksi tuoreiden mansikoiden kanssa. Blogistani löytyy toinenkin raparperi-riisipuuron resepti vuosien takaa. 1 l vettä 1 dl sokeria ripaus suolaa 1½ dl puuroriisiä 400 g (6-7 dl) raparperiä kuorittuna ja paloitelteltuna ½ dl siirappia ½ tl kanelia 1 tl vaniljasokeria 1 dl kylmää vettä ½ dl perunajauhoja Kiehauta vesi kattilassa.

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »