Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Parmesaanibroileria ja pastaa haudutuspadassa

24 Elokuu 2021

Tässä on hyvin helppotekoinen haudutuspadassa valmistettava ruoka. Tein tämän 3. 5 litran haudutuspadassani ja annos on neljälle. 750 g Dolmio Classico pastakastike 350 g (2 kpl) broilerin fileetä ripaus suolaa ja pippuria ½ tl oreganoa 5 dl (täysjyvä) pennepastaa 150 g Mozzarella-juustoraastetta 1/3 dl parmesan-juustoraastetta Laita broilerit haudutuspadan pohjalle. Ripottele päälle suolaa, pippuria ja oreganoa.

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »