Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Paprikainen jauheliha-makaronipata haudutuspadassa

6 Heinäkuu 2021

Tämmöitä syötiin jonakin arki-iltana. Alkuperäisessä ohjeessa oli maitoa, mutta korvasin sen kookosmaidolla, kun sellaista sattui purkki olemaan ja olen huomannut, että haudutuspadassa sen käyttämisessä ei ole ongelmia pitkänkään haudutusajan kanssa. No, ei tässä kyllä kookos maistunut. 400 g naudan jauhelihaa 1 tl suolaa mustapippuria myllystä 1 paprika, pieninä kuutioina 1 tl sipulijauhetta ½ tl valkosipulijauhetta 1 tl Yrttiseos Provencale 1 prk kookosmaitoa 1,5 dl lihalientä 2 dl yrttitomaattimurskaa 4 dl makaronia (kypsentämättömänä) 2 dl juustoraastetta Ruskista jauheliha paistinpannulla, mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä haudutuspataan. Lisää pataan kuutioitu paprika ja mausteet.

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »