Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Naudanlihakääryleet tomaattikastikkeessa haudutuspadassa

2 Heinäkuu 2021

Nyt tulee sitten hellepäivän helppoakin helpompi haudutuspataruoka. Itse asiassa mietin, pistänkö tätä tänne ollenkaan, kun tässä nyt käytetään vain einespastakastiketta ja puolivalmiita pakastelihakääryleitä. Mutta menköön! Käytin tähän taas näitä Lidl´n maustettuja naudanlihakääryleitä. Heitin ne (loput puoli pussia, 500 g) tällä kertaa jäisinä haudutuspataan ja päälle kippasin ison 750 g purkin Dolmio Bolognese Classico tomaattikastiketta siten, että lihakääryleet peittyivät.

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »